Wij zijn een leesclub van oud-medewerkers van Boekhandel Kooyker in Leiden, en bespreken sinds 2003 in wisselende samenstelling nieuwe en oudere boeken.

zondag 26 juli 2009

De volgende keer: Tommy Wieringa

Voor de volgende keer, 24 augustus, staat Caesarion van Tommy Wieringa op het programma. Het was opmerkelijk dat haast nog niemand van de leesclub het gelezen had, en dat we het erover eens waren dat dat zo zou blijven als we het niet voor de leesclub zouden gaan lezen.

Ik ben benieuwd!

Recensie Parool
Recensie NRC
Recensie Trouw
Recensie de Volkskrant
Website van Tommy Wieringa

2 opmerkingen:

ADV zei

Hallo Marieke,

Ik ben onder de indruk van je blog en wat er allemaal op jullie club gelezen wordt! Heb jarenlang geen boek aangeraakt maar nu word ik weer gegrepen door het leesvirus. Laatste boeken: Het diner (Koch), De geschiedenis van de liefde (Kraus), De minnaar uit Noord-China (Duras, ben benieuwd naar de eerste versie).
Zou het ook leuk vinden aansluiting te vinden bij een leesclub. Jullie zitten in Leiden? En nemen jullie nog nieuwe leden aan? Hoe groot zijn jullie eigenlijk en hoe vaak komen jullie bij elkaar?

Hoor het graag!

Hartelijke groet,

Arnold Veenhoff

PS. je kunt me bellen: 0651842444.

Marieke zei

Beste Arnold,
Bedankt voor de complimenten en de belangstelling voor deze leesclub!
Omdat we een club zijn met allemaal (oud)medewerkers van dezelfde boekhandel, kiezen we er momenteel voor om geen andere leden aan te nemen.
Maar er zijn al meer mensen geweest die via de comments belangstelling hebben getoond. Misschien een idee om met hen contact te zoeken? Ze zijn in ieder geval in hetzelfde soort boeken geïnteresseerd. Ze staan onder de posts van Giordano en De welwillenden.
Groeten, Marieke